Keymetrics

Anna-Karin Nilsson ny Head of Brand på Vitec

I rollen kommer Anna-Karin att ansvara för koncernens strategiska arbete med varumärkesutveckling och kommunikation samt leda den koncernövergripande avdelningen ”Brand and Communication”.

Anna-Karin Nilsson var tidigare delägare och Vd på kommunikationsbyrån Humbly och senior konsult på Gullers Grupp. Hon har även under en tioårsperiod arbetat som brand manager på Norrmejerier.

Anna-Karin har erfarenheten och kunskapen om vad det innebär att bygga starka varumärken. Det rimmar väl med vår ambition framöver, säger Lars Stenlund, CEO, Vitec.

Som senior konsult och brand manager har Anna-Karin Nilsson arbetat med en mängd olika varumärken genom åren och har stor erfarenhet av såväl taktiska som strategiska frågor inom kommunikation och marknadsföring.

Att arbeta med varumärken och kommunikation är otroligt spännande och blir både viktigare och mer utmanande i en digitaliserad värld där transparens är A och O. Att få göra det på Vitec som med sina programvaror bidrar till samhällsnytta varje dag känns helt rätt, säger Anna-Karin Nilsson.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Intrado rekryterar Ann-Sofie Krol