Keymetrics

Adobe drar igång nya projekt

Adobe går de närmaste veckorna ut med flera nyheter som ursprungligen skulle ha presenterats vid eventet Adobe Summit.

Här nedan följer en summering av två nya projekt som nyligen presenterades:

”Project Access Ace”
Nu kan marknadsförare skapa innehåll som är tillgängligt för alla, även för de med nedsatt syn eller inlärningssvårigheter. Programmet fungerar som en utökad stavningskontroll som direkt analyserar bild och text som inte uppfyller de officiella riktlinjerna för tillgänglighet. För synskadade kan den automatiska skärmläsaren berätta exakt vad som visas på skärmen.

”Project Dually Noted”
Med hjälp av Adobes nya projekt ”Dually Noted”, ett samarbete mellan Adobe Document Cloud och Adobe Experience Platform, vävs digitala och fysiska dokument samman. Genom AR-teknik kan till exempel kommentarer och ändringsförslag i ett digitalt dokument visas ”på” det fysiska dokumentet med hjälp av en mobiltelefon.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
NTM väljer Litium för sin e-handelssatsning