Keymetrics

PlayAd tillsammans med fyra andra bolag startat upp Union Media

PlayAd har tillsammans med fyra andra bolag startat upp Union Media, ett samlat medieannonsföretag för regionala medier i Europa.

”För dig som publicist betyder det nya intäktsmöjligheter genom internationella annonsörer och kampanjer som normalt inte hamnar på nationella/lokala sajter. Vi är övertygade om att det här samarbetet kommer stärka vår gemensamma affär på både taktisk och strategisk nivå,” förklarar PlayAd i ett uttalande.

Kort fakta om Union Media:

  • Union Media har sitt huvudkontor i London och ägs av PlayAd tillsammans med fyra andra medieaktörer på den europeiska marknaden.
  • Nätverket arbetar med video både in stream och out stream och finns representerade på ytterligare 34 kontor i bland annat Holland, Tyskland, Storbritannien, Italien, Österrike, Frankrike, Spanien med flera.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Marknadschefen: “Jag provocerar hellre än går obemärkt förbi”