Keymetrics

Nu kan du annonsera i Apples pushnotiser

Apple gör det nu möjligt att annonsera i pushnotiser. Något som tidigare varit emot reglerna.

För att du ska kunna rikta annonser via pushnotiser måste användarna ha godkänt det först, och göra det möjligt att opta-ut.

”Push Notifications should not be used for promotions or direct marketing purposes unless customers have explicitly opted in to receive them via consent language displayed in your app’s UI, and you provide a method in your app for a user to opt out from receiving such messages,” skriver Apple i sina regler.

 

 

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Netflix tokökar världen över men i Sverige står det still