Keymetrics

Comviq och Comhem samarbetar om att få fler kunder

Den nya streamingtjänsten ”Comhem Play+” lanserades den 4 februari. En månad efter lansering bjuds nu alla Comviqs kunder på Comhem Play+ i ett helt år.

Med Comhem Play+ vill vi erbjuda en modern och ledande underhållningsupplevelse. Tv-tittandet är under stor förändring där traditionell tablå-tv allt mer ersätts av streamingtjänster. Vi förväntar oss helt enkelt att själva kunna välja när, var och hur vi tar del av våra favoritserier och -filmer. Jag är därför väldigt glad över att vi nu kan premiera Comviqs kunder genom att bjuda dem på nya Comhem Play+ under ett helt år, säger Jessica Kirchmeier, chef för Comhem Play.

I Comhem Play+ hittar du filmer och serier från svenska och internationella innehållsleverantörer.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Corona Virus Map
Följ coronavirusets globala utveckling – kartor och infografik uppdateras dagligen