Keymetrics

Ipsos köper Maritz group för expansion av Mystery Shopping

Ipsos har i ett pressmeddelande informerat att de köper Maritz group, en av de största Mystery Shopping-tjänsterna i USA.

Draget från Ipsos är en av flera för att kunna erbjuda Mystery Shopping som global tjänst.

Didier Truchot, Ipsos VD, förklarar: “This acquisition will significantly expand Ipsos’ Mystery Shopping offer, improving our operational capabilities and consolidating our North American and global clients. It is a proof of our commitment to meet the needs of our clients who seek better customer service performance across all retail channels. We welcome the experienced researchers, new client relationships, and new capabilities”.

Läs mer här.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Allt fler streamingabonnemang i svenska hushåll och stark tillväxt att vänta