Keymetrics

Facebook fyller 16 år och grundaren lyfter fram sina principer

Facebook co-founder Mark Zuckerberg poses a question during the CEO Summit. (Official White House Photo by Pete Souza)

Marck Zuckerberg som grundade Facebook firar nu bolagets 16:e år.

Bland annat skriver Mark:

I’ve learned a lot since 2004. The last few years in particular have been very humbling. One of the most important lessons I’ve learned is to always stand up for your principles, even when they’re unpopular or out of fashion.

Här kan du läsa mer om hans tankar och vision.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Hälften av publicisterna tror att poddar kommer bli viktigare