Keymetrics

Demet İkiler är ny chef för Group M inom EMEA

Demet İkiler
Demet İkiler

Demet İkiler ersätter Dominic Grainger och blir EMEA-chef på Group M.

Demet İkiler ansvarar för Group M:s byråer, Mindshare, Mediacom, Wavemaker, Essence, M Six och Xaxis på 27 marknader.

“After spending 20 years building GroupM and WPP’s presence in Turkey, I’m excited and honored to lead the EMEA region,” kommenterar İkiler. “I look forward to working closely with our exceptional senior leadership team and partners across our agencies to capture a new era of growth for our clients.”

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Dreamforce går online