Keymetrics

Bambuser ändrar om och rekryterar nya chefer

Bambuser

Bambuser har rekryterat Anna Kult som Chief Operating Officer och Oscar Samuelsson som Chief Brand Officer.

Anna Kult har 20 års erfarenhet av att jobba med organisationer i snabb förändring. Hon har tidigare arbetat med produktutveckling, försäljning och e-handel inom Schibsted-koncernen, Venue Retail Group, samt Eleven & Nordicfeel.

Oscar Samuelsson har över 15 års erfarenhet av digital kommunikation och marknadsföring. Han kommer närmast från Uber där han under de senaste fem åren varit med och drivit varumärkets utveckling i Norden.

I samband med detta kliver Sophie Abrahamsson, tidigare CBO, in i nya rollen som Chief Marketing Officer.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
3 tips för att starta en webbshop