Keymetrics

Var med på ett webinar där IPsoft diskuterar digitala Amelia

IPsofts digitala kollega Amelia har fått sig ett ansiktslyft och med detta ett gratis webinar att lära sig mer om digital humans.

AI-baserade ”artificial humans” eller ”digital humans” kommer att slå igenom brett under 2020-talet förutspår IPSofts. Men att ta fram ett människolikt utseende kommer inte vara tillräckligt för att vinna över användarna. Här krävs snarare en kombination av ett tillgängligt/relaterbart utseende och naturlig språkförståelse som tar hänsyn till emotionell intelligens på riktigt – kan gå utanför manus och ha mer meningsfulla interaktioner. Dvs. mer ”hjärna” än ”looks”, något som bolaget strävar efter med Amelia.

Häng på deras webinar som arrangeras den 5 februari och är öppet för alla. Anmälan sker via denna länk.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Iphone SE
Bara Apple lyckas sälja samma mobil 2 gånger