Keymetrics

RTL AdConnect och TVSquared vill förse Europa med kampanjmätningar

TVSquared är numera samarbetspartner med RTL AdConnect och ska förse Europa med kampanjresultat i Europa.

Mätningarna kommer att förse 150 tv-kanaler och BVOD (VOD från TV-hus) i 12 länder med direkt data över hur kampanjer går.

Annonsörer kan se dag-delar, tv-kanal, region, och creative över hela nätverket.

This partnership brings together the best of TV’s reach and campaign performance. Brands that want to expand from U.S. into Europe can take advantage of RTL’s massive broadcast and digital footprint, and measure the same-day impact of those single- or multi-country campaigns via TVSquared’s global platform, förklarar Stéphane Coruble, Managing Director på RTL AdConnect.

RTL AdConnect is bringing a level of transparency and accountability never before available for European TV advertisers. We have seen many of our U.S. DTC clients begin to explore European expansion, and this partnership is an easy and impactful way to launch into that valuable market. Whether a brand is running a campaign in one country or multiple, they can enjoy the reach TV brings, while also understanding and optimizing its direct impact on business outcomes, tillägger Calum Smeaton som är vd på TVSquared.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Nordic Morning vinner Stockholm