Keymetrics

Nya advokatbyrån TIMEĐANOWSKY kraftsamlar inom tech, media, IP och tvistlösning

Från vänster till höger; Daniel Wåtz, Ulrika Geissler, Mats Ohlén och Andreas Eriksson.

TIME DANOWSKY bildas genom ett samgående mellan Time Advokatbyrå och Danowsky & Partners Advokatbyrå.

I TIME DANOWSKY för vi samman ledande kompetens, rankad av bland andra Chambers & Partners och Legal 500 inom samtliga våra specialistområden. Tillsammans utgör vi ett slagkraftigt erbjudande med ett starkt engagemang för vår tids affärer, där teknik, innovation och media/innehåll är en naturlig del av varje organisations verksamhet, säger delägaren Mats Ohlén.

Vi har under många år sett hur våra verksamheter kompletterar varandra. Likheterna är stora med förtroendefulla klientrelationer och kvalificerade beställare. I ett slag får två etablerade verksamheter nu ett 30-tal erfarna medarbetare. Vi kommer kunna spetsa våra erbjudanden och förbättra kapaciteten i våra uppdrag, berättar delägaren Ulf Isaksson.

Danowsky & Partners grundades 1993 av Peter Danowsky som genom åren skördat utmärkelser för sin långa och framgångsrika karriär. Time Advokatbyrå startade 2007 med fokus på IT och telekom. Peter Danowsky kommenterar samgåendet:

När jag startade Danowsky & Partners var ambitionen att tillsammans med några få andra, i sk true partnership, skapa en högkvalitativ, liten advokatbyrå. Det lyckades. Ambitionen med spetskompetens inom några väl definierade områden finns kvar, liksom true partnership-modellen, men nu i en större kostym som bär in i framtiden. Det känns väldigt stimulerande.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
hand som visar en graf som stiger
Unit4 lyfts fram bland affärssystemen