Keymetrics

Nu ska Chrome dölja notisförfrågningar

Om du lever på att få in användare via så kallade notiser i webbläsaren kommer det att bli svårare med lanseringen av Chrome version 80.

Från och med Chrome version 80 kommer notisförfrågningarna att minskas ned till att visas som en ikon i adressfältet eller inte alls, beroende på vad användaren väljer. Chrome kommer visa notiser från sociala medier och nyhetsmedier, men mycket mer restriktivt än tidigare. Idén är att begränsa spam.

Det här kommer att påverka många e-handlare som med framgång kunnat interagera med besökare på det här sättet.

 

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
händer som skriver på dator
Så här lägger du till en egen bakgrund i Zoom