Keymetrics

Klarna lanserar sin tjänst Down Under

Klarna har öppnat upp sin tjänst i Australien.

Klarna har ingått partnerskap med The Commonwealth Bank of Australia (CBA), som redan förra året investerat i Klarna för att lanseras i Australien och Nya Zeeland.

Australian consumers’ expectations are evolving, they demand seamless, intuitive and transparent online shopping services that better meet their daily needs. Klarna streamlines this experience from browsing to payment at checkout to post-purchase which allows consumers to take control and shop on their terms all from a single app. This partnership with CBA is rooted in a shared obsession on how good digital experiences can truly serve consumers today. We believe the future of retail is high tech powering high touch experiences, so regardless of how and when consumers want to shop and pay, we need to be there for them, säger Klarna CEO Sebastian Siemiatkowski.


Behöver du Content eller hjälp med att korrekturläsa? Vi som skriver här heter Karlssons Textbyrå. Här kan du läsa mer om vad vi kan göra för ert företag.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Elvira Löwenhielm
”Vi arbetar ständigt med att vara aktuella i sociala medier”