Keymetrics

Head of E-commerce sökes till internationell verksamhet

Har du ett strategiskt sinne och en förmåga att omsätta digital strategi till praktiskt genomförande? Då har Panduro den perfekta tjänsten för dig!

Panduro söker en Head of E-commerce som kan vara med och driva en lönsam tillväxt för bolaget samt driva på dess digitala transformation. Du kommer att leda verksamhetens e-handelsteam och din roll är både operativ och strategisk. I tjänsten har du ett budgetansvar för Panduros e-handel i alla geografiska områden. Du har även att personalansvar och rapporterar till bolagets CMO.

Låter rollen som Head of E-commerce intressant? Då ska du klicka här för mer information och för att skicka in din ansökan!


Här hittar du fler lediga jobb!

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Kantar lanserar Express Surveys