Keymetrics

Google lanserar En Minut Med – Intervjuer med digitala marknadsförare

One Minute With Google
One Minute With Google

Google vill inspirera digitala marknadsförare att satsa mer på just digital marknadsföring med korta intervjuer.

Konceptet One Minute With ska helt enkelt inspirera och locka marknadsförare till att använda mer digitalt. Med intervjuerna vill Google visa att de har relation med några av världens ledande varumärken dvs branding by association.

Videoklippen kommer att publiceras varannan onsdag. Här får du några smakprov.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Analytics Day 2020: Svenska experter delar med sig av sina erfarenheter inom analys och data