Keymetrics

Adverty öppnar upp i London

Adverty expanderar verksamheten till Storbritannien, rekryterar Bidstacks före detta Senior Commercial Development Manager till försäljningschef för regionen och öppnar kontor i centrala London.

Expansionen innefattar två strategiska rekryteringar i Storbritannien. Bidstacks före detta Senior Commercial Development Manager Alex Ginn ansluter sig till teamet som försäljningschef för Storbritannien, medan Julia Smith får rollen som PR-ansvarig.

Adverty samarbetar i Storbritannien med byråer som GroupM och Dentsu Aegis och expansionen av verksamheten över EMEA-regionen är svaret på ökad efterfrågan – från annonsörer som är ute efter storskaliga in-app-annonseringsmöjligheter liksom från utgivare som vill monetärisera sitt spelutbud, förklarar Adverty.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Så vill svenskarna att chefen ska vara