Keymetrics

Svensk Youtuber livnär sig på att besvara webbenkäter

händer som skriver på dator

Att det finns mer eller mindre professionella enkätifyllare har vi vetat länge. I det här klippet försöker svenska Youtubern Manfred att livnära sig på att fylla i webbenkäter.

Intressant klipp som lyfter frågan hur värdefulla är egentligen svaren som kommer från onlinepanelerna? När väl fenomenet tas på allvar kommer bara de undersökningsföretag som bäst kan visa upp hur de granskar och kvalificerar svaren från respondenterna att överleva stormen.


Har ditt företag skrivit ett pressmeddelande, blogginlägg eller annan text? Glöm då inte en av de viktigaste delarna – korrekturläsning.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Vad blir egentligen årets bästa julklapp?