Keymetrics

Proof Analytics öppnar kontor i Indien

Nu startar Proof Analytics ett dotterbolag i Indien tillsammans med Harshil Karia som redan byggt upp Schbang med 300 anställda.

Harshil blir VD för Proof Analytics verksamhet i Indien.

Harshil har över 12 års erfarenhet och har jobbat med företag som Amazon, Godrej, LinkedIn, Estee Lauder, Xiaomi, Tata mfl säger Christopher Engman, huvudinvesterare samt sälj- och marknadschef i Proof Analytics.

Både TV, print, utomhus och digital ökar i Indien vilket gör att kraven på att mäta marknadsinsatserna blir allt hårdare. Det är den marknaden som Proof Analytics vill ta ett stadigt grepp om genom att etablera sig där.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Är det hög tid att sluta dela ut råd och tips från 90-talet?