Keymetrics

Ipsos köper Data Liberation för automatisk rapportering

Ipsos har nyligen köpt engelska Data Liberation för att integreras med Ipsos.Digital.

Ipsos kör i full fart mot en komplett plattform för DIY-research. Det var inte länge sedan undersökningsjätten lanserade Ipsos.Digital och nu har man även köpt Data Liberation för automatisk rapportering.

Data Liberation och Ipsos har samarbetat i över 15 år så de är väl bekanta med varandra. Rapport-portaler, dashboards, maxade Powerpoint-presentationer och mer ska nu exklusivt erbjudas till Ipsos kunder.

We are hugely excited to join Ipsos. The acquisition opens up new opportunities to scale Data Liberation solutions and offer a truly global platform, kommenterar Chris Morgan som är vd för Data Liberation.

Reporting is essential to offering a high-performing DIY platform. With Data Liberation we empower clients and researchers to make full use of the findings in real time, tillägger Andrei Postoaca som är vd för Ipsos.Digital.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Nu kan du skicka meddelanden på Insta från datorn