Keymetrics

CRM-service startar bolag i Sverige

CRM-service bildar ett dotterbolag i Stockholm med avsikt att utöka sin kundbas
till Sverige. Tim Gentele har valts ut som landschef.

CRM-service har en egenutvecklad allt-i-ett CRM plattform och ska nu etablera sig på svenska marknaden. Funktioner som call center, portaler av olika slag, fakturering/bokföring e-signatur är några av alla funktioner som är standard i plattformen.

Vi ser en stor potential i Sverige när det gäller att digitalisera de tjänster som riktas till medlemmarna i föreningar och förbund. Vi anser också att den svenska marknaden är bredare än den finska, säger Turkka Yli-Hakala, vice ordförande för CRM-service.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Så här kan marknadsföring fungera år 2030