Keymetrics

WhatsApp lanserar katalogfunktion för att sälja produkter i appen

I många länder är WhatsApp den primära tjänsten för kommunikation. Inte bara för konsumenter utan även för företagare.

Nu har WhatsApp tagit fram en katalogfunktion som gör det möjligt att visa upp vilka produkter du säljer direkt till konsumenten som interagerar med din WhatsApp.

Så här fungerar det:

Redan nu används WhatsApps företagsapp av över 5 miljoner företagare runt om i världen. Än så länge fungerar bara den nya funktion Katalog i länderna Brasilien, Tyskland, Indien, Indonesien, Mexiko, England och USA.  Men den ska rullas ut världen över de närmaste månaderna.

Vi som skriver artiklarna här på Dagens Analys driver även Karlssons Textbyrå. Om du behöver hjälp med  pressmeddelanden, blogginlägg, katalogartiklar eller andra texter hoppas vi att du kontaktar oss. Samtidigt hjälper du oss att hålla igång den här sajten.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Stora förändringar i hur svenskarna shoppat på nätet