Keymetrics

Statista drar fram 230-sidor lång rapport om vår digitala ekonomi

Om du vill se grafer om gaming, streaming, fintech, media, sharing och mer ska du absolut ladda hem den här rapporten. Allt du behöver veta om den digitala ekonomin.

Det är ändå helg snart så vad ska du annars göra med din tid än att lusläsa rapporten Digital Economy 2019. När du sedan kommer tillbaka på jobbet på måndag morgon kommer du ha bättre koll än alla där. Du kan skryta i fikarummet att du minsann läste 230-sidor lång rapport om hela vår digitala ekonomi. Och jag kan nog lova att ingen annan kan bräcka dig.

Här är rapporten.

Vi som skriver artiklarna här på Dagens Analys driver även Karlssons Textbyrå. Om du behöver hjälp med  pressmeddelanden, blogginlägg, katalogartiklar eller andra texter hoppas vi att du kontaktar oss. Samtidigt hjälper du oss att hålla igång den här sajten.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Arvid Axland
”Det är lätt att i panik dra ner på marknadskommunikationen”