Keymetrics

Spotify Kids är lanserad i Sverige

Spotify Kids

Det var för ett tag sedan som Spotify berättade om Spotify Kids. Nu har man släppt appen i Sverige.

Målgruppen är barn från tre års ålder och uppåt med innehåll som valts ut av Spotifys redaktörer.

”Ge ditt barn en lekplats full av ljud med Spotify Kids. Appen är full med låtar att sjunga med till, ljudspår och spellistor för unga lyssnare. Den gör det enkelt för barn i alla åldrar att upptäcka musik i en rolig miljö,” skriver Spotify.

Här kan du ladda hem appen till iOS och till Android.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Nödvändiga inköp blir digitala och ökar med 200 procent