Keymetrics

Shopify tar sig an Mailchimp med Email

Shopify, vars aktie dalat på börsen, ser sig om efter nya intäktsmöjligheter. Att skapa en konkurrent till Mailchimp verkar vara en av dessa.

Med Shopify EMail ska du kunna skicka ut mail till kunder om dina erbjudanden. Shopify EMail är helt integrerad med Shopify vilket gör det superenkelt att dra in produkter och produkterbjudanden in i mallen. Du kan sedan följa upp om de som fick mailet placerade produkter i sin kundkorg och gick till kassan. Du kan även skapa målgrupper baserat på data från Shopify.

Shopify EMail rullas ut i början av nästa år. I dagsläget är det bara några få e-handlare som fått testa.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Så här skriver du ett bra pressmeddelande