Keymetrics

Nu kan du läsa Google Nyheter på både svenska och engelska

Google har fattat, före många andra, att en majoritet av världens befolkning är flerspråkiga.

Så nu kan du lugnt ställa in appen att få nyheter på både svenska och engelska.

Today, more than 60 percent of people around the world speak and consume news across two or more languages. Finding articles in these languages can be challenging, since it requires you to search for topics across various apps and websites. To help solve this problem, we’ve built a new feature in Google News that will provide access to news articles from multiple languages and countries from around the world, all within one app, förklarar Google.

Här kan du läsa mer. 

Vi som skriver artiklarna här på Dagens Analys driver även Karlssons Textbyrå. Om du behöver hjälp med  pressmeddelanden, blogginlägg, katalogartiklar eller andra texter är det bara att kontakta oss. Samtidigt hjälper du oss att hålla igång den här sajten. 

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
ICANN blockerar försäljningen av .ORG