Keymetrics

Den läskiga vardagen när data tar över hela vårt liv

människa som är robot med artificiell intelligens

HBO har precis släppt sin trailer för nya säsongen av Westworld som har premiär nästa år. Trailen är en videoannonsering för ett fiktivt företag, Incite, som använder data för att styra människan.

De har till och med skapat en hemsida för företaget.

Här kan du se trailern:

Vi som skriver artiklarna här på Dagens Analys driver även Karlssons Textbyrå. Om du behöver hjälp med  pressmeddelanden, blogginlägg, katalogartiklar eller andra texter hoppas vi att du kontaktar oss. Samtidigt hjälper du oss att hålla igång den här sajten.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Då kommer Disneys streamingtjänst Disney+ till Sverige