Keymetrics

Minecraft Earth är nu live i Sverige

Minecraft Earth

Om du ser samlingar av barn, ungdomar och vuxna stå ute och stirra intensivt på sina mobiler så är det för att de spelar Minecraft Earth, som släppts i Sverige.

Tips: Du kan även spela Minecraft Earth på mobilen i kontoret. Varför inte bygga själva kontoret i kontoret. Låter som en kul utmaningen så här på en onsdag.

Minecraft är som ett interaktivt Lego där du bygger strukturer, stora som små, för att imponera på dig själv och andra. Med Minecraft Earth kan du nu bygga dessa strukturer ute i den riktiga världen, i din mobil.

Minecraft Earth är ett så kallat AR-spel där den riktiga världen och spelet sömlöst går ihop i varandra.

Så här fungerar det:

Du kan ladda ned Minecraft Earth för iOS här och för Android här.

Vi som skriver artiklarna här på Dagens Analys driver även Karlssons Textbyrå. Om du behöver hjälp med  pressmeddelanden, blogginlägg, katalogartiklar eller andra texter hoppas vi att du kontaktar oss. Samtidigt hjälper du oss att hålla igång den här sajten.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Så här kan marknadsföring fungera år 2030