Keymetrics

Life of Svea anlitar Wednesday Media Group för säljet

Efter uppköpen av Nyheter24-Gruppen och Loppi slår Life of Svea ihop säljet för alla sina 15 sajter och anlitar säljbolaget Wednesday Media Group som säljpartner.

Life Of Svea lanserar en gemensam annonsplattform för samtliga sajter inom koncernen. Förändringen innebär att Nyheter24-Gruppen och Loppi nu ingår i försäljningsorganisationen Life Of Svea

Anledningen till varför jag anlitat Wednesday Media är deras samlade erfarenheter inom hela den digitala affären och givetvis deras bakgrund från de stora mediehusen. Wednesday Media har både kompetensen och nätverket vilket gör dem till en stark långsiktig partner till oss. De har redan flyttat in i våra lokaler och vi är i full gång, säger Peter Scheffer, Life Of Svea.

Vi är oerhört glada över att få förtroendet att representera Sveriges starkaste digitala mediehus mot kvinnor. Samarbetet med Life Of Svea innebär att vi kan erbjuda annonsörerna en bred produktportfölj kombinerat med hög räckvidd, affinitet och data, säger Gustaf Fredblad, Wednesday Media Group

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Tittartapp för Kalle