Keymetrics

Jättar inom ljud bildar egen branschorganisation

Bakom Sound Advertising Bureau ställer sig Spotify, Bauer Media och Acast.

Fler lär nog följa efter när dessa jättar inom ljud bildar en egen organisation, som ska verka för att driva ljud framåt som mediekanal.

– Nu när ljud är en så stor del av människors vardag så finns SOB där för att guida och stötta medieköpare med expertis, inspiration, events, case och relevant data. Allt för att underlätta och hjälpa dom hitta rätt strategi för sin ljudburna kommunikation, säger Christer Modig, vd på Nent Radio till Dagens Media.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Stories är det heta annonsformatet hos Facebook