Keymetrics

Här är årets viktigaste ord

Varje år utser Collins Dictionary årets ord och den här gången har ordet starka kopplingar till en viss tjej från Sverige.

Ja, du gissade rätt! Årets ord är ”klimatstrejk”.

Ordet ”klimatstrejk” har ökat 100 gånger mellan 2018 och 2019. Sedan 2013 fyra gånger så mycket i jämförelse.

Och på bilden ser vi ingen annan än Greta Thunberg.

Vi som skriver artiklarna här på Dagens Analys driver även Karlssons Textbyrå. Om du behöver hjälp med  pressmeddelanden, blogginlägg, katalogartiklar eller andra texter hoppas vi att du kontaktar oss. Samtidigt hjälper du oss att hålla igång den här sajten.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Baba Vanga förutspår årets viktiga händelser 2020