Keymetrics

E-handlare kan ha förlorat miljoner

Det rapporteras idag om att flera stora e-handlare legat ner under måndagseftermiddagen och kvällen. De som berörs är bland annat Jollyroom, Teknikmagasinet, Eleven och Nordicfeel. Den gemensamt nämnaren är att de alla använder ehandelsplattformen Litium. Idag på morgonen vid 8-tiden verkar problemet vara löst.

Breakit var först ut att rapportera om detta och nu på morgonen skriver flera andra medier om problemet. Ingen information om driftstörning finns att finna på Litiums webbplats, men de har bekräftat problemet.

Många av e-handlarna som har sin lösning hos Litium omsätter miljoner och ibland miljarder. En dags utebliven försäljning i november när det närmar sig jul kan slå hårt mot resultatet och totalt sett innebära många miljoner i förlust.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Comviq och Comhem samarbetar om att få fler kunder