Keymetrics

Mätföretaget Comscore får ny VD efter katastrofkvartal

Dale Fuller har blivit ersatt av Bill Livek efter ännu ett dåligt kvartal för bolaget.

Comscores intäkter för tredje kvartalet landade på 94,3 miljoner dollar vilket ska jämföras med 102,9 miljoner dollar för samma period förra året. Förlusten blev 10,6 miljoner dollar.

Det var i september månad som Comscore fick betala böter på 5 miljoner dollar för oegentligheter med sin ekonomiska rapportering till Securities and Exchange Commission (SEC) i USA.

Intäkter från Ratings and Planning dalade till 65,3 miljoner dollar under kvartalet (från 70,5 miljoner året innan), även Analytics och Optimisation tappade till 18,3 miljoner dollar (från 22,2 miljoner året innan).

Ska bli intressant att se vad Bill Livek kan göra för att få Comscore på rätt köl igen.

 

Vi som skriver artiklarna här på Dagens Analys driver även Karlssons Textbyrå. Om du behöver hjälp med  pressmeddelanden, blogginlägg, katalogartiklar eller andra texter hoppas vi att du kontaktar oss. Samtidigt hjälper du oss att hålla igång den här sajten.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Fler väljer att betala för sin underhållning