Keymetrics

Amazons musiktjänst blir gratis med annonser

mobil med loggan Amazon

Amazon släpper nu sin musiktjänst Amazon Music i flera länder. Tjänsten är gratis och kan på sikt bli en utmanare till Spotify.

Amazon Music lanserades i april i år. Initialt erbjöds den endast till kunder som redan ägde deras smarta högtalare Amazon Echo. Men nu vänder bolaget och gör musiktjänsten tillgänglig för samtliga användare i USA, Storbritannien och Tyskland.

Gratisversionen innehåller, precis som Spotifys gratisversion, annonser. För de användare som vill ha ett större utbud finns möjligheten att köpa Amazon Music Unlimited som kostar 9,99 dollar per månad.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Publicister tror på läsarintäkter under 2020