Keymetrics

Aftonbladet vill registrera gratisläsarna

Nu vill Aftonbladet.se att du ska logga in för att läsa nyheterna.

Idén är enkel – att samla på sig så mycket information som bara möjligt för att bättre kunna rikta annonser över hela Schibsteds nätverk. Främsta styrkan är Aftonbladet vars läsare uppgår till en större del av befolkningen i Sverige.

Om Aftonbladet och Schibsted lyckas knäcka nöten kan man därefter skryta för annonsörer och mediebyråer att man har lika bra koll som Facebook eller Google.

Just nu pågår tester och om det lanseras brett lär du se förändringar på Aftonbladets sidor.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Användarnas egna bilder gav jättelyft