Keymetrics

Aftonbladet lanserar Supernytt

Aftonbladet Supernytt
Bild: Aftonbladet Supernytt

Aftonbladet vill ta breaking-news till nästa nivå genom att lansera Supernytt.

Den nya tjänsten har utvecklats tillsammans med Aftonbladets norska koncernkollegor på VG. Med Supernytt ska Aftonbladet bli både snabbare och spetsigare i rapporteringen om Sverige och världen, samtidigt som startsidan får en bredare mix. Förutom den konstanta nyhetspulsen får läsarna också en snabb överblick kring nyhetsläget just nu och kan hålla sig uppdaterade om vad som hänt under natten.

”Med Supernytt hamnar läsarna mitt i nyhetspulsen, de får en omedelbar överblick och möjligheten att prata direkt med redaktionen”, kommenterar Michael Poromaa, redaktionschef på Aftonbladet.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
SurveyMonkey trycker ned gaspedalen med nya funktioner