Keymetrics

Taboola och Outbrain ska ta sig an Facebook

Taboola och Outbrain har insett att de är starkare tillsammans mot jättar som Facebook, Google och Amazon. Tillsammans ska de ta sig an annonsmarknaden och få tillbaka annonsörerna från bakom jättarnas murar.

Tillsammans kommer de att ha 20.000 medverkande aktörer med en total räckvidd om 2,6 miljarder användare. Med dessa siffror i ryggen hoppas de kunna få tillbaka sina tappade annonsörer och bättre behålla existerande.

Det nya bolaget kommer att vara värt 20 miljarder kronor och som vd har man utsett Adam Singolda, grundare av Taboola.

Här kan du läsa mer.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Foto: Shutterstock
3 bevakningsverktyg för sociala medier som ger dig koll på varumärket