Keymetrics

Spotify fortsätter satsa på poddar med ny kampanj

Spotify fortsätter sin satsning på podcasts, vilket blir tydligt i deras senaste reklamkampanj som lyfter fram populära poddprofiler.

Spotify har under en tid försökt positionera sig på poddmarknaden och har bland annat gjort flera uppköp. Man testar även en ny funktion som gör det möjligt att spela in podcasts direkt i Spotifys egna app.

I företagets senate kampanj lyfts profilerna bakom några av de mest populära poddarna fram. Bland annat syns podden Livets Liv med Benjamin Ingrosso och Felix Sandman, och Gynning & Berg. Kampanjen visas bland annat i Stockholms tunnelbana och är framtagen av kommunikationsbyrån Animal.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
5 största lojalitetsprogrammen i Norden