Keymetrics

Michael Skärbo ny CMO på Rule

Michael kommer närmast från en tjänst som CMO på Scrive och har tidigare haft roller inom marknad och försäljning på bland annat från KaVo Dental, STANLEY Security, Symantec och PAN Vision.

Michael Skärbo tillträdde tjänsten som Chief Marketing Officer på svenska Martech-bolaget Rule Communication den 1 oktober.

Michaels erfarenhet från både sälj och marknad med tydligt fokus på tillväxt och varumärke på startup, scaleup och internationella företag är precis det vi behöver i vår fortsatta expansionsresa. Vi är mycket glada över att ha honom ombord säger Sam Jahanfar, VD på Rule.

 

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Stockholmsbyrån Dimension 46 lanserar allt-i-ett-erbjudande