Keymetrics

LinkedIn lanserar Events för träffar IRL

Microsoft-ägda LinkedIn ska hjälpa alla medlemmar att träffas på stan i organiserade Events.

Tjänsten Events är för närvarande gratis och hjälper dig eller ditt företag att organisera träffar. Allt från konferenser till seminarier eller bara one-on-one. Än så länge kan du inte använda plattformens targeting-funktioner för att boka upp möten, men det lär nog rullas ut innan året är slut.

Funktionen rullas ut först till engelsktalande länder och därefter till resten av världen.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Quibi logo
Quibi är en enorm videosatsning med en rad kändisar