Keymetrics

Kom i Halloween-stämning med nya nedladdningsbara ljud till din Ring-enhet

I takt med att oktobermörkret börjar lägga sig närmar sig även början på en av höstsäsongens mest spännande och djävulskt spännande helgdagar – Halloween.

Har du en smart dörrklocka från Ring kan du nu se till att ditt hem får uppleva Halloween-stämningen genom att ladda ner spöklika ringtoner från bland annat nya animerade filmen Familjen Addams till både din Ring Chime och din Ring Chime Pro. Har du inte en Chime eller Chime Pro kan du välja den nya ringsignalen som meddelandeljud för din Ring-app på din iOS-enhet.

Läs mer på Rings blogg om hur du går tillväga för att installera ringsignalerna.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Kan data hjälpa oss motivera millenniegenerationen på arbetsplatsen?