Keymetrics

Här är LinkedIns första reklamfilm för TV

Bild: Youtube

LinkedIn har tagit fram sin första tv-reklam där man använt riktiga medlemmar för att föra fram budskapet ”What are you searching for?”.

Tv-reklamen kommer att visas i England.

Reklamklippet togs fram av BMB som kommenterar: “A person’s job search is completely unique to them, so we didn’t know what to expect when we asked Linkedin members ‘What are you searching for?’. Fortunately, the responses were inspiring, moving and sometimes downright amusing. As LinkedIn’s first UK TV campaign, we feel like it’s a great introduction for the brand in a category so often devoid of warmth and humanity.”

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Experterna: Viktigaste nyheterna inom SEO, SEM och analys sedan årsskiftet