Keymetrics

Caliroots väljer e-handelskonsultbolaget Omniarch

Bild: Caliroots

Konsultbolaget inom digital affärsutveckling, Omniarch, skriver avtal med e-handelsbolaget Caliroots för att förstärka deras tillväxt online.

Streetwearjätten Caliroots gör nu en ny satsning för att ta nästa kliv i sin digitala resa.

Vi är väldigt glada över förtroendet att bli Caliroots tillväxtpartner. De är ett framåtlutat bolag med höga ambitioner och vi är taggade på att ta bolaget till nästa nivå. Vi kommer att fylla rollen som Caliroots CMO, säger Pelle Pettersson, CEO på Omniarch.

Omniarch består av ett team seniora konsulter inom e-handel, marknadsföring och digital tillväxt.

Omniarch sitter inne på precis den kompetens vi behöver för att optimera vår digitala affär. Jag ser fram emot en spännande och framgångsrik höst tillsammans med gänget på Omniarch, säger Andreas Koschnike, CEO på Caliroots.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Apple utreds för att de försvårar spårning av användarna