Keymetrics

Vi gjorde det! Över 4 000 prenumeranter av vårt nyhetsbrev

Tack till alla läsare som hjälpte oss att nå över 4 000 prenumeranter av vårt nyhetsbrev. Ni är bäst!

Det var för en vecka sedan som vi bad om hjälp att nå 4.000 läsare av vårt nyhetsbrev som är helt gratis och som skickas ut två gånger i veckan (tisdagar och torsdagar). Och vilken hjälp vi fick av er! Vi har verkligen Sveriges bästa läsare – alla kategorier.

Som tack för hjälpen får du en virtuell kram. Om vi ses på ett event lovar vi en riktig!

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Ta kontroll över din persona tillsammans med Bing