Keymetrics

SurveyMonkey växer med köpet av GetFeedback

Nu är köpet klart av GetFeedback vilket ser 60 anställda flyttas över till SurveyMonkeys kontor och adderas till bolagets 1 200 anställda utspridda över 11 kontor.

Köpet kostade SurveyMonkey 700 miljoner kronor och kommer att leda till en direkt intäktsökning med 30 miljoner.

”Together, we’ll work towards providing our enterprise customers with an accelerated deployment of customer experience programs, helping them collect actionable feedback across all their customer-facing channels,” kommenterar SurveyMonkey.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Historien om Spotify blir serie på Netflix