Keymetrics

ShopGun i samarbete med Nadareklamo

ShopGun har nu inlett ett samarbete med Nadareklamo, som tillverkar ”Ingen reklam, tack”-klistermärken, för att minska på pappersanvändningen.

Ett klistermärke via sidan kostar vanligtvis 45 kronor, men ShopGun har valt att ta den kostnaden i syfte att minska på produktion av pappersreklam.

Många reklamkataloger slängs direkt efter att ha tagits emot i brevlådan, eftersom du blir överöst av reklam du inte önskar läsa. Vi tycker att detta är en onödig belastning för miljön. Det går åt många ton papper till att producera pappersreklam och sker stora utsläpp vid såväl papperstillverkningen som vid transporten och distributionen. Svenska hushåll tar dessutom i genomsnitt emot 50 kg pappersreklam varje år och om du lägger ihop alla hushåll motsvarar det cirka tre miljoner träd, skriver ShopGun till Dagens Analys.

Kul grej som vi tyckte det var värt att tipsa om.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Vårt nyhetsbrev tar en paus – Sajten uppdateras som vanligt