Keymetrics

Schemalägg ert innehåll på Instagram via Facebook

Facebook har uppdaterat Creator Studio som låter företagsanvändare schemalägga sina inlägg och videoklipp på Instagram upp till sex månader i förväg, via Facebook .

Möjligheten att schemalägga innehåll på Instagram är inte något helt nytt. Redan förra året tillät Facebook detta för tredjepartstjänster. Men den nya uppdateringen gör det nu ännu enklare för användarna. Det ska bland annat gå att lägga till flera bilder i ett inlägg, vilket tidigare inte har fungerat.

När Instagram-kontot är länkat till Facebook går det att sköta alla uppdateringar av inlägg och IGTV-sändningar genom att klicka på Instagram-logotypen högst upp på sidan. Du kan också lägga till taggar, platser och beskära bilder. Det finns dock inget stöd för Stories än.

Här kan du läsa mer.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Två ägg diskuterar: Kakor är inte detsamma som räckvidd