Keymetrics

Pindify lanserar donationsfunktion

Fotograf: Pindify

Pindify är en digital plattform för livsstil, underhållning och media där kreatörer och innehållsskapare kan samla allt sitt content på ett ställe. Här tjänar kreatörerna pengar via prenumeration, e-handel och finansiella tjänster.

Med det nya donationsfunktionen i kombination med våra tidigare släpp så har vi utvecklat branschens mest kompletta ersättningssystem för kreatörer och innehållsskapare, säger Mathias Mattson, Chief Creative Officer och Partner på Pindify.

Donationer på valfritt belopp kan ges av en följare eller supporter till en specifik Provider som ekonomiskt stöd.

Tidigare i år släppte Pindify funktionen delägarskap och sponsorskap. Delägarskapet är en efterlängtad funktion i branschen som dels kan användas på en enskild publikation, dels på en hel profil. Man bestämmer själv hur man vill fördela de kommande intäkterna procentuellt mellan sig själv och eventuella partners, och fördelningen sker automatiskt. Sponsorfunktionen gör det enkelt för annonsörer att hitta sin målgrupp på Pindify och samtidigt göra ett ekonomiskt avtal med den eller de kreatörer vars följare är en intressant målgrupp.

Pindify, som lanserades officiellt 2018, grundades av Christoffer Wallin som också är bolagets CEO. Under fjärde kvartalet 2019 lanseras Pindify internationellt.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Shopello BidBrain
Cervera testar AI-motor för Google Shopping