Keymetrics

Kronans Apotek satsar på sin e-handel med nyrekryteringar

Kronans Apoteks e-handel rekryterar Hannes Hasselrot till ny E-handelschef och Charlotte Stedheim blir ny Försäljningschef för e-handeln.

Kronans Apotek rekryterar för att ytterligare satsa på sin e-handel. Hannes Hasselrot kommer närmast från Peak Performance där han var Global Retail och e-handelsdirektör och Charlotte Stedheim kommer närmast från Novamedia Sverige, som driver Svenska Postkodlotteriet, där hon varit både Affärsverksamhetsansvarig och Chef för online.

Kronans Apotek har en stark e-handel idag och vi har en tydlig målsättning att stärka kundupplevelsen och öka vår tillväxt i digitala kanaler. Både Hannes och Charlotte kommer med sina kunskaper och erfarenheter från digitalförsäljning och marknadsföring bli en stor tillgång för oss, säger Anna Wallenberg, Försäljningsdirektör på Kronans Apotek.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Hubspot
HubSpot vill sätta stopp för komplicerad webbplatshantering med lanseringen av CMS Hub