Keymetrics

Kik Messenger läggs ned

Kik Messenger som är en populär app för att skicka meddelanden till varandra i yngre målgrupper ska läggas ned.

These are hard decisions. Kik is one of the largest apps in the US. It has industry leading engagement and is growing again. Over 100 employees and their families will be impacted. People who have poured their hearts and souls into Kik and Kin for over a decade, skriver Kik på Medium.

Enligt Kik vill man satsa mer på sin kryptovaluta och till det behövs kapital.

Together these changes will drop our burn rate by eighty five percent, putting us in position to get through the SEC trial with the resources we have, fortsätter Kik.

Här kan du läsa mer.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Därför ska du använda synonymer och relaterade sökord